10 miliónov cestujúcich Ryanairu na Slovensku

0

Írska nízkonákladová letecká spoločnosť Ryanair dosiahla zaujímavý míľnik. Počas svojho pôsobenia na slovenskom trhu prepravila na svojich linkách od roku 2005 už 10 miliónov pasažierov. Ryanair prevádzkuje lety z Letiska M.R.Štefánika v Bratislave od 10. októbra 2005 a po zrušení spoločnosti SkyEurope sa stal najvýznamnejším leteckým prepravcom pôsobiacim na našom najväčšom letisku.

Letenku s číslom 10 miliónov si kúpila pasažierka Veronika Mináriková, ktorá odletela 18.07.2017 z Bratislavy pravidelnou priamou linkou do Berlína. Pri príležitosti tohto významného míľnika venovala letecká spoločnosť Ryanair svojej pasažierke bezplatný poukaz na ďalší let.

Letecká spoločnosť Ryanair prevádzkuje svoje linky z Bratislavy od 10. októbra 2015, pričom prvou linkou bolo spojenie do Milána (Bergama). Na tejto obľúbenej trase lieta do dnešného dňa a lety bývajú pravidelne zaplnené. Počas letného letového poriadku ponúka spoločnosť pre cestujúcich až 20 pravidelných liniek.

Pravidelné linky Ryanair počas letného letového poriadku 2017

Ryanair neustále rozširuje, obmieňa a aktualizuje ponuku destinácií, pričom počas blížiaceho sa zimného letového poriadku sa slovenskí cestujúci môžu tešiť na dve nové linky do Bologne a Solúna, ktoré budú z Bratislavy lietať 2x týždenne. Zároveň sa vráti do letového poriadku obľúbená zimná linka do izraelského Eilatu-Ovdy.

Ktoré linky ste už stihli vyskúšať počas pôsobenia Ryanairu na slovenskom trhu? Prípadne, ktorá destinácia by podľa vás mala pribudnúť v ponuke Ryanairu? Napíšte nám svoje postrehy do komentárov.

Zdroj: BTS

Zdieľať

Pridajte komentár: