Nové linky Ryanairu do Bologne a Solúna z Bratislavy

0

Letecká spoločnosť Ryanair ohlásila otvorenie dvoch nových liniek z Letiska M.R.Štefánika v Bratislave. Prvá bude smerovať do talianskej Bologne a druhá do Gréckeho Thessaloniki (Solúnu). Pravidelné linky začne spoločnosť prevádzkovať počas zimného letového poriadku 2017/2018, takže na prvé lety sa môžeme tešiť už na konci októbra.

Linka do Bologne bude premávať 2 x týždenne a bude tak už 5. talianskou destináciou ponuke Ryanairu,  dostupnou zo Slovenska (v ponuke Miláno-Bergamo, Rím, Alghero, Trapani). Linka do Solúnu bude taktiež premávať 2 x týždenne a v ponuke Ryanairu to bude 3. linka do Grécka (v ponuke Atény a Korfu).

Ryanair tak obohatí doterajšiu ponuku o nové zaujímavé destinácie, ktoré si zaručene nájdu svoju klientelu. Spoločnosť má ambíciu prepraviť z Letiska Bratislava viac ako 1 milión pasažierov ročne. Počas zimného letového poriadku 2017/2018 bude prevádzkovať pravidelné linky do 17 destinácií a uskutoční 57 letov týždenne.

Letenky do nových destinácií sa dostanú do predaja už v blízkej dobe a bude ich možné zakúpiť napríklad na oficiálnej stránke leteckej spoločnosti Ryanair.

Čo môžete vidieť v Bologni?

Čo môžete vidieť v Solúne?


Zdroj titulná foto: Luca Volpi / Piazza Grande / Flickr / CC
Zdroj: BTS

Zdieľať

Pridajte komentár: