Nová linka z Budapešti na hlavné Frankfurtské letisko

0

Maďarská nízkonákladová letecká spoločnosť Wizz Air pred pár dňami ohlásila, že začne prevádzkovať lety z hlavného letiska vo Frankfurte (FRA). Doteraz spoločnosť pôsobila na menšom letisku Frankfurt – Hahn, kam bude lietať aj naďalej. Z novej lokality vo Frankfurte začne prevádzkovať 2 linky do hlavných miest v Maďarsku a Bulharsku. Cestujúci z Budapešti a Sofie sa tak môžu tešiť na zaujímavé dopravné spojenie na najväčšie nemecké letisko a zároveň jedno z najväčších letísk v Európe.

Obe linky budú do Frankfurtu lietať každý deň, pričom prvý let do Sofie je naplánovaný na 22. mája 2017 a prvý let do Budapešti sa uskutoční 15. decembra 2017. Ceny leteniek začínajú na 29,99 € za jednu cestu a môžete si ich zakúpiť na webovej stránke spoločnosti Wizz Air.

Na nové linky z Frankfurtu bude nasadené úplne nové lietadlo typu Airbus A321ceo. Na jeho palubu sa zmestí 230 pasažierov. Wizz Airu sa v Nemecku darí a celkovo bude s novými trasami do Budapešti a Sofie prevádzkovať 78 liniek z 11 nemeckých letísk.

Čo môžete vidieť vo Frankfurte?

Zdroj: Wizz Air

Zdieľať

Pridajte komentár: