Využite 20% zľavu na letenky do Veľkej Británie – iba dnes!

0

Pokiaľ plánujete cestu do Veľkej Británie, zbystrite pozornosť. Maďarská nízkonákladová spoločnosť Wizz Air na dnes pripravila špeciálnu akciovú ponuku. V rámci nej môžete získať zľavu 20% na letenky, ktoré smerujú práve do Spojeného kráľovstva. Ponuka je časovo obmedzená a platí iba na rezervácie vykonané dnes – 22.6.2017.Rezerváciu je potrebné zrealizovať do dnešnej polnoci.

Letenky si môžete rezervovať na webovej stránke spoločnosti Wizz Air.

Kam môžete letieť s 20% zľavou zo Slovenska?

Letecká spoločnosť Wizz Air prevádzkuje zo Slovenska lety do viacerých lokalít vo Veľkej Británii. Medzi najobľúbenejšie spojenie patrí linka do Londýna. Na tento let sa môžete vydať z dvoch slovenských letísk. Na výber je letisko Košice a letisko Poprad. Wizz Air na tejto linke pristáva na londýnskom letisku Luton. Ďalšou možnosťou je spojenie z letiska Košice do Bristolu alebo na letisko Doncaster/Sheffield.

Na všetkých týchto 4 linkách do 3 destinácii môžete získať zaujímavú 20% zľavu. Preto neváhajte a rezervujte si svoj let čo najrýchlejšie, keďže štandardne sa výhodné letenky rýchlo míňajú.

Pokiaľ by ste mali chuť letieť do iných destinácií vo Veľkej Británii, môžete na odlet využiť aj okolité letiská v Budapešti, Brne alebo Prahe odkiaľ Wizz Air ponúka lety do ďalších zaujímavých miest v Spojenom kráľovstve.

Zdieľať

Pridajte komentár: