Chystáte sa na Erazmus? S Ryanairom ušetríte na letenkách vďaka novému partnerstvu

0

Ak plánujete vycestovať do zahraničia na študijný pobyt pod záštitou Erazmu alebo si už užívate jeho výhoday, mali by ste zbystriť pozornosť. Pri príležitosti 30. výročia tohto skvelého programu pre študentov sa letecká spoločnosť Ryanair rozhodla v rámci svojho programu „Always Getting Better“ podporiť študentov Erazmu a stala sa jeho partnerom. V rámci partnerstva poskytne študentom viaceré výhody, ktoré im zjednodušia cestovanie medzi jednotlivými krajinami.

Aké výhody získajú študenti Erazmu?

  • V prvom rade je to 15 % zľava z ceny leteniek, ktoré si študenti rezervujú na webovej stránke spoločnosti Ryanair
  • Bezplatnú prepravu batožiny v podpalubí na každom rezervovanom lete
  • Špeciálny webový portál pre študentov Erazmu slúžiaci na rezervácie leteniek
  • Komunitné fórum, na ktorom si budú môcť študenti zdieľať svoje postrehy a tipy z programu alebo cestovateľské zážitky a skúsenosti
  • Pravidelné špeciálne ponuky šité na mieru študentov, aby mohli spoznávať a cestovať naprieč celou Európou

Výhody partnerstva programu Erazmus a spoločnosti Ryanair môžu začať študenti čerpať od 23.mája 2017. Je to skvelá príležitosť a priestor pre študentov, ako môžu ušetriť nielen pri ceste na Erazmus alebo vyťažiť z pobytu v rámci cudzej krajiny maximum. Veľká časť Erazmákov totiž využíva tento čas aj cestovaním so svojimi novými dočasnými spolužiakmi na cestovanie a spoznávanie všemožných kútov Európy. A vďaka výhodnejším cenám toho budú môcť zažiť ešte o niečo viac ako doteraz.

Čo hovoríte na toto partnerstvo? Ak sa chystáte na Erazmus, využijete tieto benefity? Pre slovenských študentov určite padne vhod, že letecká spoločnosť Ryanair prevádzkuje viaceré linky aj s odletom z letiska M.R.Štefánika v Bratislave. Aktuálne nájdete v ponuke Ryanairu pravidelné spojenia do týchto miest:

Zdroj: Ryanair

Zdieľať

Pridajte komentár: