Tradičné 20% zľavy Wizz Airu opäť v ponuke

0

Wizz Air dnes sputil 72-hodinový výpredaj leteniek a ponúka na ne zľavu 20%. Vyťahujte preto platobné karty a naplánujte si nejaký zaujímavý jarný alebo letný výlet so svojimi priateľmi, prípadne rodinou.

Ponuka platí pre všetkých zákazníkov a nie je potrebné, aby ste boli členom prémiového Wizz Discount Clubu, v rámci ktorého môžete získať dodatočné zľavy na letenky počas celého roka.

20 % zľava sa vzťahuje na tarify vrátane daní, povinných poplatkov a malej príručnej batožiny (max. 42 × 32 × 25 cm), ale nie na správny poplatok. Akcia platí od 13.01.2017 do polnoci 15.1.2017. Táto cena platí len pre rezervácie vykonané na stránke wizzair.com, alebo prostredníctvom mobilnej aplikácie WIZZ.

Na Slovensku lieta letecká spoločnosť Wizz Air z letísk v Bratislave, Košiciach a Poprade. Zľavu môžete využiť napríklad pravidelné linky do Londýna, Skopje, Kyjeva, Doncasteru, Bristolu, prípadne si môžete kúpiť letenky aj na nové linky do Tuzly, Cluj-Napoca alebo Varšavy, ktorých prevádzku spustí Wizz Air v priebehu roka 2017.

Zdieľať

Pridajte komentár: