Lietajte lacnejšie s WIZZ Discount Clubom

0

Spoločnosť Wizz Air je jedným z najobľúbenejších nízkonákladových leteckých dopravcov. Aby ste mohli využiť jej ponuky lacných leteniek na plno, mali by ste zvážiť zapojenie sa do zľavového programu WIZZ Discount Club.

O čo sa jedná a aké sú jeho výhody Wizz Discount Club?

So zľavovým programom získate garantované zľavy na ceny leteniek a taktiež na prepravovanú batožinu.

  • Minimálna zaručená zľava 10 € na letenky (platí v prípade ceny letenky nad 19,99 €, v prípade lacnejších leteniek zľava nie je zaručená, ale často krát taktiež nejakú dostanete)
  • Zľava 5 € na každý kus veľkej príručnej batožiny a podpalubnej batožiny zakúpenej online
  • Zľavy platia podľa typu členstva pre Vás a jedného spolucestujúceho (prípadne  skupinového členstva pre ďalších 5 spolucestujúcich)

Aké sú možnosti členstva vo Wizz Discount Clube?

Wizz Air ponúka 2 typy členstva a to štandardné a skupinové.

Štandardné členstvo –  je vhodné pre individuálneho cestovateľa, ktorý cestuje väčšinou sám, prípadne s jedným spolucestujúcim. Ročný poplatok za členstvo je 29,99 €

Skupinové členstvo – hodí sa pre partie cestovateľov, pričom zľavy platia pre Vás a 5 ďalších spolucestujúcich. Ročný poplatok za členstvo je 49,99 €.

Kde a ako sa stanem členom Wizz Discount Club

Pri kúpe leteniek na stránke www.wizzair.com si pridajte k objednávke ročné členstvo v klube a následne Vám systém sprístupní výber leteniek už za zľavnené ceny. Cena za ročné členstvo sa priráta k cene letenky. Pokiaľ už ste členom klubu, pri rezervácii letenky sa prihláste do svojho účtu.

Investícia do členstva sa Vám vráti už pri prvom lete, kedy budete cestovať dvaja s batožinou (zľava 2 x 10 € na letenku a 2 x 5 € na batožinu = 30 €). Po zvyšok roka už budú všetky lety pre Vás výhodnejšie.

Ponuku letov spoločnosti Wizz Air môžete využiť napríklad pri cestách z letísk v Budapešti a v Košiciach.

Zdroj: www.wizzair.com

Zdieľať

Pridajte komentár: