Nová linka Wizz Airu z Bratislavy do Varšavy už budúci rok!

0

Letecká spoločnosť Wizz Air dnes oznámila ďalšiu novú linku, ktorú bude prevádzkovať z bratislavského letiska. Od 30. júna 2017 sa môžeme tešiť na pravidelné spojenie hlavného mesta Slovenska s Varšavou. V poradí je to tak už 4. linka spoločnosti, ktorá zavíta na Letisko M.R.Štefánika a obohatí tak postupne sa rozširujúcu ponuku pravidelných letov. Wizz Air začal prevádzkovať lety z Bratislavy len pred 7. mesiacmi a pre cestujúcu verejnosť je preto veľkým potešením, že pokračuje v ďalšom pridávaní nových liniek.

Lety do Varšavy budú prevádzkované 4 x týždenne, vždy v pondelok, stredu, piatok a nedeľu. Z Bratislavy do Varšavy bude lietadlo odlietať o 16:35 a cieli pristane o 17:45. V opačnom smere bude lietadlo odlietať o 14:55 s príletom do Bratislavy o 16:05.

Varšava bude 4 linkou Wizz Airu z Bratislavy. Okrem toho už sú v ponuke destinácie Skopje, Kyjev a Tuzla. Vďaka novej destinácii sa cestujúcim otvárajú nové možnosti prestupu na ďalšie lety, prevádzkované z varšavského letiska. Letisko tak dorovná ponuku Košíc, odkiaľ prevádzkuje pravidelnú linky do Varšavy poľská spoločnosť LOT. Tá má síce o niečo drahšie letenky, ale ponúka pasažierom prestupné lety. To Wizz Air nedokáže, avšak pri priaznivejších cenách nebude pravým cestovateľom robiť problém prejsť si bezpečnostnou kontrolou na letisku aj opakovane. Dá sa taktiež predpokladať, že počtom prepravených cestujúcich z/do Bratislavy sa spoločnosť Wizz Air prehupne na druhé miesto, hneď za dominantný Ryanair.

Lacné letenky do Varšavy sú už v predaji a ceny začínajú na 20 €.

Ako sa dostať z Letiska Varšava do centra mesta?

Čo môžete vidieť vo Varšave?

Mapa Varšavy

Zdroj: BTS
Zdroj titulná foto: Gabriela Fab / Warsaw – Old Town / Flickr / CC

Zdieľať

Pridajte komentár: