Top 10 – Kto má najlepší zábavný systém na palube?

0

Ak patríte medzi častých zákazníkov leteckých spoločností a lietate lety na dlhé trate, prípadne sa chystáte v blízkej dobe na svoj prvý let trvajúci viac ako 3 hodiny, zbystrite pozornosť. Prinášame vám rebríček 10 leteckých spoločností, ktoré majú na palube svojich lietadiel nainštalovaný najlepší zábavný systém. Pri ceste s nimi vás rozhodne nezožerú mrle od nudy. A kto sa stal víťazom?

Aj v roku 2016 zorganizovala spoločnosť Skytrax prieskum medzi miliónmi pasažierov, v ktorom sa ich pýtala na spokojnosť s viacerými oblasťami služieb leteckých spoločností. Jednou z oblastí, na ktorú sa prieskum zameriava je aj spokojnosť pasažierov so zábavným informačným systémom na palubách lietadiel. Svoje prvenstvo obhájila letecká spoločnosť Emirates.

Emirates ponúka na svojich palubách zábavný systém ICE, ktorý vás zabaví na dlhé hodiny letu. Vybrať si môžete z viac ako 2500 filmov, TV show. Započúvať sa môžete do rozsiahlej hudobnej zbierky. Deti sa zabavia pri rôznych hrách. Celý systém a jeho obsah je lokalizovaný do viacerých svetových jazykov. Ďalej sú k dispozícii na čítanie rôzne denníky, prípadne sa môžete pripojiť na internet (pokiaľ sa lietadlo nachádza na zemi).

Okrem zábavy vám systém ICE ponúkne informácie o priebehu vášho letu, aktuálnej rýchlosti, výške, polohe na mape. Fascinujúcim prvkom je možnosť zapnúť si kameru, ktorá vám na obrazovke premietne živé zábery okolitého sveta. Umožňujú to viaceré kamery, ktoré sa nachádzajú na lietadle. Rutinné pristávanie a odlietanie sa tak stane novým zážitkom.

Top 10 leteckých spoločností s najlepších zábavným systémom

  1. Emirates
  2. Singapore Airlines
  3. Qatar Airways
  4. Turkish Airlines
  5. Qantas Airways
  6. Thai Airways
  7. Eithad Airways
  8. Lufthansa
  9. Cathay Pacific
  10. Delta Air Lines

Ako vidieť z rebríčka, medzi najlepších 10 spoločností sa dostali iba dve Európske a to Turkish Airlines a Lufthansa. Zábavný systém prvej menovanej môžete využiť pri letoch z Letiska Košice, odkiaľ prevádzkuje od minulého roka pravidelnú linku do Istanbulu.

Zdroj: Skytrax

Zdieľať

Pridajte komentár: