Kam môžeme zo Slovenska letieť v zime s Wizz Airom?

0

So zmenou času vstúpil do platnosti aj zimný letový poriadok, v rámci ktorého sa mierne upravovala ponuka letov spoločnosti Wizz Air. Na čo sa môžete túto zimu tešiť a kam sa dá letieť zo Slovenska s Wizz Airom?

Lety Wizz Air z Košíc

V ponuke destinácií z Letiska Košice sa nezmenila a cestujúci tak aj počas zimných mesiacov môžu navštíviť tieto 3 destinácie vo Veľkej Británii.

Lety Wizz Air z Bratislavy

Ponuka letov z Letiska Bratislava sa na veľké potešenie cestujúcich postupne rozširuje a od nedávneho vstupu Wizz Airu na letisko spoločnosť postupne ohlásila už 4 nové linky.

Wizz Air zároveň ohlásil ďalšie dve nové linky. Prvá do Tuzly začne premávať na jar budúceho roka a druhá linka do Varšavy je naplánovaná na jeseň budúceho roka.

Lety Wizz Air z Popradu

Lety z Letiska Poprad – Tatry zastupuje iba jediná linka, ale o to dôležitejšia, keďže spája podtatranský región s hlavným mestom Veľkej Británie.

Ak ste si medzi destináciami nenašli tú svoju, poobzerajte sa určite aj po letoch z domovského letiska Wizz Airu v Budapešti, odkiaľ prevádzkuje lety do mnohých zaujímavých lokalít.

Lacné letenky si môžete rezervovať na webových stránkach spoločnosti Wizz Air. V ponuke nájdete aj vernostný program Wizz Discount Club, kde v rámci členstva získate pri každej rezervácie zľavy z ceny leteniek a batožiny. Wizz Air pravidelne prináša svojim zákazníkom aj rôzne časovo limitované akciové ponuky. Aby ste takúto akciu nepremeškali, môžete sledovať napríklad našu stránku na Facebooku a žiadna dobrá ponuka vám už neutečie.

Zdroj: www.wizzair.com

Zdieľať

Pridajte komentár: