Letíte v piatok z Bratislavy? Pozor na obmedzenia v súvislosti so summitom EÚ!

0

Už tento piatok čaká Bratislavu summit prezidentov a premiérov krajín EÚ. V tejto súvislosti budú v celom meste prebiehať rozsiahle obmedzenia v doprave, ktoré ovplyvnia aj možnosť príjazdu alebo odjazdu cestujúcich z letiska M.R.Štefánika v Bratislave. Letisko odporúča všetkým cestujúcim, aby si na piatkové lety vyhradili dostatočný časový priestor pred príchodom na letisko a taktiež sa obrnili trpezlivosťou pri ceste z letiska.

Aby ste predišli komplikáciám, odporúčame sa dostaviť na letisko aspoň 3 hodiny pred odletom. Cez letisko budú počas tohto dňa prechádzať viaceré vládne delegácie, ktoré sa budú presúvať do Bratislavy a späť. Z toho dôvodu bude príjazd komplikovanejší a je potrebné rátať s viacerými obmedzeniami a dočasnými uzávierkami príjazdových ciest. Je možné očakávať aj rozsiahle kolóny a zápchy v celom meste. V čase od 8 – 10 hodiny bude uzatvorená diaľnica v okolí letiska a taktiež cesta od Avionu.

Prevádzka pravidelných ani charterových letov na Letisku Bratislava nebude nijak obmedzená a všetky lety by mali byť vybavované podľa platného letového poriadku. Na parkovanie lietadiel bude využitá pristávacia dráha 4-22. To by však nemalo mať vplyv na vybavovanie letov.

Zdroj: BTS

Zdieľať

Pridajte komentár: