Nový interiér v kabínach Ryanairu

0

Letecká spoločnosť Ryanair sa snaží posledné roky neustále zlepšovať svoje služby a meno. Nie je to tak dávno, čo pojem Ryanair skôr znamenal výsmech a etalón nekvalitných služieb. To sa však postupne mení k lepšiemu a v očiach cestujúcich na tom stojí každým mesiacom lepšie a lepšie. Prispieť k tomu má aj nová koncepcia a dizajn kabíny jeho lietadiel. Všetky nové lietadlá írskeho dopravcu sú už dodávané s moderným a redizajnovaným interiérom.

Redizajnovaný interiér lietadiel má úplne nové sedadlá, ktoré sú tenšie a kompaktnejšie. Vďaka tomu sa podarilo vytvoriť viac miesta pre nohy pasažierov. Okrem toho kabína Boeingu 737 je dodávaná v novom dizajne Boeing Sky Interiors, ktoré zaujme najmä moderným LED osvetlením. To dokáže meniť farbu a tým spríjemniť pasažierom pobyt na palube. Pri správnom nastavení farieb toto osvetlenie pomáha taktiež zmierniť únavu z letu a časových presunov. Ďalším prvkom nových interiérov sú upravené odkladacie priestory nad hlavami, do ktorých sa ukladá batožina oveľa pohodlnejšie. Zaberajú menej priestoru nad hlavami cestujúcich, čím vytvárajú vzdušnejšiu kabínu a pocit väčšieho priestoru.

Zmenami si prejdú aj uniformy palubného personálu a ponuka sortimentu jedla, pitia a ďalších tovarov, ktoré sú ponúkané pasažierom na palube počas letu. Pri návrhu interiéru sa snažili dizajnéri potlačiť najmä množstvo sýtej žltej farby, ktorá v pôvodných interiéroch bila do očí a pôsobila zbytočne agresívne.

Flotilu Ryanairu tvoria výhradne lietadlá od amerického výrobcu Boeing, pričom celá flotila pozostáva z jediného modelu Boeing 737-800 NG. Takáto unifikácia umožňuje znižovať náklady na údržbu lietadiel, keďže technici a celé servisné zázemie potrebuje vybavenie a školenia iba na jeden typ lietadla.

Ako sa vám páči nový interiér lietadiel Ryanairu? Podľa nás je to krok správnym smerom a veríme, že táto modernizácia prispeje k väčšej pohode pasažierov na palube.

Pozrite si aj video ukážku nového interiéru v lietadlách Ryanair


Zdroj: Ryanair

Zdieľať

Pridajte komentár: