Nová linka Ryanairu z Bratislavy do Leeds Bradford

0

Letecká spoločnosť Ryanair ohlásila novú leteckú linku z Bratislavy. Jej cieľom bude letisko Leeds Bradford (LBA) vo Veľkej Británii. Spojenie bude zaradené do prevádzky od zimného letového poriadku, konkrétne od 4. novembra 2016.

Ryanair touto linkou rozširuje svoju ponuku destinácií z Bratislavského letiska M.R.Štefánika o ďalšiu linku, pričom pred nedávnom ohlásil taktiež nové linky do srbského Niš a do izraelského Eilatu. Môžeme sa tak tešiť na nové lety do Leeds Bradford 2x týždenne, vždy v pondelok a piatok.

Odlety z Leeds Bradford do Bratislavy

Pondelok – Let FR 5041 – 14:30 – 17:55
Piatok – Let FR 5041 – 06:05 – 09:30

Odlety z Bratislavy do Leeds Bradford

Pondelok – Let FR 5042 – 18:20 – 19:45
Piatok – Let FR 5042 – 09:55 – 11:20

Vďaka novej linke Ryanairu si môžete spraviť predĺžený víkend v anglickom meste Leeds. Mesto je možno menej známe, oproti komerčnejším lokalitám ako Londýn alebo Manchester. Futbalových fanúšikov ale určite hneď napadne futbalový team Leads United. Okrem toho tu nájdete viaceré zaujímavé historické budovy a múzea, ktoré sa prelínajú s modernými štvrťami tohto rušného mesta.

Lacné letenky na novú linku si môžete zakúpiť za zvýhodnené úvodné ceny už teraz na stránke prepravcu – www.ryanair.com.

Mapa Leeds Bradford

Zdroj: Ryanair, BTS.aero

Zdieľať

Pridajte komentár: