Letenka za cenu kávy s koláčikom? Srbské Niš od 2,99 €

0

Myslíte si, že cestovanie lietadlom je nákladné a môžu si ho dovoliť iba bohatí ľudia? Tento predsudok už dávno nie je pravda a cestovanie leteckou dopravou je v súčasnosti dostupné takmer pre každého. Niekedy je dokonca výhodnejšie, ako presun MHD v rámci akéhokoľvek slovenského mestečka. Skvelou ukážkou je dnešná uletená akcia spoločnosti Ryanair, ktorá ponúka letenku do srbského mestečka Niš za neuveriteľných 2,99 €!

Nie, nepomýlili sme sa, skutočne jednosmerná letenka z Bratislavy do Niš stojí necelé 3 €. Takže pokiaľ si odpustíte dnešnú poobednú kávu s koláčikom, môžete sa vybrať na výlet za poznávaním zákutí tohto srbského mestečka na brehu rieky Nišava. Letenky si môžete rezervovať na webovej stránke spoločnosti Ryanair.

Samozrejme, nebolo by to úplne jednoduché, keby všetky letenky stáli takto málo. Vždy je v tom malý háčik. V tomto prípade sa jedná iba o ponuku pre jeden konkrétny termín – 24.4.2017 a spiatočná letenka bude o niečo drahšia. Ale pokiaľ sa posnažíte a budete mať trochu šťastia, celková suma, ktorú dáte za letenky by nemala presiahnuť 30 €. Pre dobrodružných cestovateľov sú takéto lacné letenky skvelou možnosťou, ako sa dostať do zaujímavých destinácií a skombinovaním viacerých letov dokážu prelietať celú Európu za zlomok bežných cien.

Ak vás táto ponuka zaujala a chceli by ste spoznávať Európu a celý svet a neminúť pritom celý majetok, pridajte sa do našej facebookovej skupiny, v rámci ktorej pravidelne uverejňujeme tie najzaujímavejšie ponuky, na ktoré narazíme pri hľadaní výhodných leteniek.

Ak budete v cieľovej destinácii hľadať kvalitné a zároveň lacné ubytovanie, pri hľadaní vám určite pomôže naša služba PremiumHotel.sk. Prostredníctvom nej si môžete rezervovať hotel, penzión, hostel, prípadné iný typ ubytovania presne podľa vašich predstáv a možností.

Zdieľať

Pridajte komentár: