Novoročná 20% zľava na letenky od Wizz Airu!

0

Letecký prepravca Wizz Air si na nový rok pripravil tradičnú akciu s 20% zľavou na letenky do všetkých destinácií. Ponuka platí pre rezervácii na webovej stránke www.wizzair.com. Objednávku leteniek je potrebné zrealizovať v termíne medzi 6.1. – 8.1.2017. Pokiaľ si plánujete počas tohto roka výlet do niektorej z destinácií Wizz Airu, určite sa oplatí prehrabať v ponuke dostupných akciových leteniek.

Počet zľavnených leteniek je obmedzený, takže neváhajte a doprajte si cestovateľský novoročný darček. Pre využitie tejto akcie nie je potrebné, aby ste boli členom vernostného Wizz Discount Clubu, v rámci ktorého získavajú zákazníci Wizz Airu výhodnejšie ceny na letenky a služby spoločnosti Wizz Air počas celého obdobia platnosti členstva (predplatné na 1 rok za poplatok).

So spoločnosťou Wizz Air môžete zo Slovenska letieť do viacerých zaujímavých destinácií. Na odlet môžete využiť letiská v Bratislave, Košiciach a Poprade. Ak by vám nestačila ponuka destinácií zo slovenských letísk, môžete využiť domovskú základňu Wizz Airu v Budapešti, kde sa vám otvára široká báza pravidelných liniek.

Zdroj: Wizz Air

Zdieľať

Pridajte komentár: