Koncoročná akcia Wizz Airu – 30% zľava na letenky!

0

Maďarská letecká spoločnosť Wizz Air si na koniec roka pripravila zaujímavú akciu s 30 % zľavami na vybrané lety. Zľavnené letenky si môžete zakúpiť v termíne od 27. do polnoci 29.12. a platí iba na rezervácie zrealizované prostredníctvom oficiálnej webovej stránky www.wizzair.com. Zľava sa vzťahuje na cenu letenky (ako je uvedené pri procese rezervácie) vrátane daní, povinných poplatkov a malej príručnej batožiny (max. 42 × 32 × 25 cm) (a v prípade cestového Wizz Go alebo Wizz Plus vrátane tých služieb, ktoré sú štandardne zahrnuté do ceny cestovného), nie však na správny poplatok.

Počet zľavnených leteniek je obmedzený, takže neváhajte a doprajte si cestovateľský novoročný darček. Pre využitie tejto akcie nie je potrebné, aby ste boli členom vernostného Wizz Discount Clubu, v rámci ktorého získavajú zákazníci Wizz Airu výhodnejšie ceny na letenky a služby spoločnosti Wizz Air počas celého obdobia platnosti členstva (predplatné na 1 rok za poplatok).

So spoločnosťou Wizz Air môžete zo Slovenska letieť do viacerých zaujímavých destinácií. Na odlet môžete využiť letiská v Bratislave, Košiciach a Poprade. Ak by vám nestačila ponuka destinácií zo slovenských letísk, môžete využiť domovskú základňu Wizz Airu v Budapešti, kde sa vám otvára široká báza pravidelných liniek.

Zdroj: Wizz Air

Zdieľať

Pridajte komentár: