Iba dnes 20 % zľava na všetky lety s Wizz Air

0

Na dnešný deň si pripravila letecká spoločnosť Wizz Air už tradičnú akciu. Všetky letenky do všetkých destinácií si môžete kúpiť s 20% zľavou. Táto ponuka platí pre členov zľavového kľubu Wizz Discount Club. Ak nie ste ešte členom, môžete sa ním stať jednoducho pri rezervácii novej letenky.

Update: Dnes, t.j. 6.9.2016 platí táto akcia už pre všetkých zákazníkov, aj bez členstva vo Wizz Discount Clube.

So zľavovým klubom Wizz Discount Club získate okrem prístupu k takýmto akciám aj garantované zľavy z ceny leteniek a batožiny pri každom nákupe. Vybrať si môžete medzi Štandardným členstvom za 29,99 €/ročne, ktorého výhody môžete čerpať vy a ešte jeden spolucestujúci a Skupinovým členstvom za 49,99 €/ročne, ktorého výhody môžete čerpať vy a ďalších 5 spolucestujúcich. Zakúpiť si členstvo v klube sa oplatí už pri rezervácii jednej spiatočnej letenky pre 2 aj s batožinou. Následne celý rok cestujete výhodnejšie.

Wizz Air je jednouz z najrýchlejšie rastúcich nízkonákladových leteckých spoločností v strednej a východnej Európe. Aktuálne prevádzkuje na Slovensku lety z Bratislavy, Košíc a Popradu. Medzi jej destinácie patria Londýn, Bristol, Doncaster, Skopje a od budúceho roka pribudne nová linky do Tuzly v Bosne a Hercegovine. Pokiaľ by ste s Wiz Airom chceli cestovať do ďalších zaujímavých destinácií, pozrite si ponuku letov z jeho hlavnej základne v Budapešti.

Zdroj a rezervácia leteniek: www.wizzair.com

Zdieľať

Pridajte komentár: