Letenky do Skopje z Bratislavy za 25 €

0

Od 28. marca začne z Bratislavy lietať nová linka spoločnosti Wizz Air do macedónskeho Skopje. V aktuálnej akcii si môžete zakúpiť spiatočné letenky na úvodné lety už od 25 €. Pokiaľ máte vo svojich cestovateľských plánoch zahrnutú aj návštevu Skopje alebo spoznávanie Macedónska, neváhajte a letenky si rezervujte.

Odlet: Letisko Bratislava (BTS)
Prílet: Letisko Skopje
Spoločnosť: Wizz Air
Lietadlo: Airbus A320

V cene letenky je zahrnutá jedna príručná batožina. Pred odletom venujte pozornosť jej maximálnych povoleným rozmerom. Spoločnosť Wizz Air má striktnú politiku týkajúcu sa batožiny a potrpí si na dodržiavanie predpísaných rozmerov. V prípade nezapísanej batožiny si na letisko značne priplatíte.

Termíny letov do Skopje

Aktuálne sa oplatí využiť úvodný let do Skopje 28.3.2016 s návratom do Bratislavy 4.4.2016. V tomto prípade Vás spiatočná letenka bude stáť 25 € (uvedená cena platí pre členov Wizz Discount Clubu), reps. 35 € (pokiaľ nie ste členom).

Čo môžete vidieť v Skopje?

Pokiaľ by ste mali pocit, že týždeň v Skopje je príliš veľa, môžete túto destináciu využiť aj na prestup na iné linky spoločnosti Wizz Air. Zo Skopje lieta napríklad do Barcelony, Berlína, Kolína, Frankfurtu, Malmo, Osla, Štokholmu, Benátok a mnohých ďalších.

Mapa Skopje

Zdroj a rezervácia leteniek na: www.wizzair.com
Rezervujte si aj lacné ubytovanie v Skopje.
Zdroj titulná foto: Panoramas / Skopje – quartier turc / Flickr / CC

Zdieľať

Pridajte komentár: