Wizz Air pridáva lety na linkách do Skopje a Kyjeva

0

Letecká spoločnosť Wizz Air postupne rozširuje svoje pôsobenie v Európe. Najnovším počinom je expanzia v macedónskom Skopje, ktorého bázu rozšíri o 4 lietadlá. Vďaka nim bude môcť v regióne prevádzkovať väčšie množstvo spojení do existujúcich aj nových destinácií (Malta, Rím, Vaxjo). Ťažiť z toho budu aj Slováci, pretože na pravidelnej linke z Bratislavy do Skopje Wizz Air zvýši frekvenciu letov z doterajších 2 na 4 týždenne.

Lietať do Skopje sa tak bude od 16. júla 2017 vždy v pondelok, stredu, piatok a v nedeľu.

4 lety týždenne aj do Kyjeva

Okrem posilnenej linky do Skopje sa Slováci môžu tešiť aj na posilnenie pravidelnej linky do Kyjeva, ktorá bude po novom premávať taktiež 4x týždenne. K zmene dôjde od 25. augusta 2017. Lietadlá medzi Bratislavou a Kyjevom budú premávať vždy v pondelok, stredu, piatok a nedeľu.

Všetky tieto zmeny budú mať pozitívny vplyv na zvýšenie počtu cestujúcich na letisko M.R.Štefánika v Bratislave. Od vstupu na letisko už Wizz Air ohlásil 5 nových liniek (Skopje, Kluž, Kyjev, Tuzla a Varšava) a zdá sa, že svoju pozíciu hodlá naďalej posilňovať. S veľkou pravdepodobnosťou sa tak stane 2. najväčším leteckým prepravcom cestujúcich na Slovensku.

Zdroj: Wizz Air, BTS

Zdieľať

Pridajte komentár: