Pravidelnú linku Bratislava – Moskva už využilo vyše 100 000 cestujúcich

0

Koncom mája zaznamenala ruská letecká spoločnosť Pobeda významný míľnik. Na svojej trase z letiska M.R.Štefánika v Bratislave na letisko Moskva Vnukovo prepravila počas 18 mesiacov prevádzky tejto linky už 100 000 pasažierov. Toto pravidelné spojenie medzi hlavnými mestami Slovenska a Ruska patrí medzi 5 najobľúbenejších na letisku Bratislava.

Linka je v prevádzke od 19. decembra 2015 a počas tejto doby neustále rastie na obľube. Na prepravu pasažierov používa letecká spoločnosť Pobeda moderné lietadlá typu Boeing 737-800 s kapacitou 189 cestujúcich (S rovnakým typom lietadiel lieta napríklad aj letecká spoločnosť Ryanair). Lietadlá premávajú na trase medzi Bratislavou a Moskvou 4x týždenne, vždy v pondelok, stredu, piatok a nedeľu.

Letenky do Moskvy si môžu zákazníci zakúpiť na webovej stránke spoločnosti Pobeda. Ich cena sa pravidelne pohybuje v zaujímavých cenových hladinách a počas rôznych akcií si dokážete kúpiť spiatočnú letenku ľahko aj za cenu okolo 80 €.

Odlet: Letisko M.R.Štefánika Bratislava (BTS)
Prílet: Letisko Moskva – Vnukovo (VKO)

Ubytovanie v Moskve

Pokiaľ plánujete cestu do Moskvy, rezervujte si výhodné a lacné ubytovanie prostredníctvom nášho rezervačného formulára. Rezervácia prebieha jednoducho online a pri výbere ideálneho hotela vám pomôžu aj početné hodnotenia od návštevníkov Moskvy.

Čo môžete vidieť v Moskve

Zdieľať

Pridajte komentár: