Prémiový luxus v oblakoch v podaní Emirates

0

Prémiová letecká spoločnosť Emirates predstaví počas júlového ITB v Berlíne nové úpravy interiéru a jeho vybavenia pre svoju flotilu lietadiel Airbus A380 a Boeing 777. Ako prvý ukázala redizajnovanú lóžu s barom pre pasažierov prvej a biznis triedy v lietadlách typu Airbus A380. Tento jedinečný priestor je typickým prvkom výbavy A380 vo flotile Emirates a medzi pasažiermi, najmä na dlhých letoch, je veľmi obľúbený.

Nová palubný priestor pre oddych prinesie pasažierom viac miesta na sedenie, ktoré bude umiestnené pri oknách po oboch stranách kabíny. Tieto miesta budú taktiež disponovať stolíkom. Celkovo si v tomto priestore môže užívať pohodlie 26 pasažierov (pričom pre 8 je k dispozícii miesto na sedenie v postranných boxoch so stolíkmi). Celý priestor bude vzdušnejší a naladený v príjemných bledých farbách šampanského, ktorému bude kontrastovať tmavý drevený obklad. Priestor bude osvetlený náladových LED osvetlením. Pre pasažierov bude k dispozícii taktiež veľká 55″ LCD obrazovka s televíznym vysielaním a informáciami o lete.

Priestor lóže nájdu pasažieri prvej a biznis triedy na vrchnej palube Airbusu A380. Pochutnať si môžu na ľahkých snackoch, víne z celého sveta, alkoholických drinkoch a koktailoch, ktoré pre nich pripraví barman. Pozrite si krátke video s predstavením novej lóže na palube A380tky.

Fotogaléria interiéru Airbus A380 – Emirates

Zdroj: Emirates

Zdieľať

Pridajte komentár: