Top 10 – Najlepšie aerolinky pri ceste cez Atlantik

0

Pri ceste medzi Európou a Amerikou cez Atlantický oceán lieta veľké množstvo leteckých spoločností. Aj medzi nimi sa však nájdu aerolinky, ktorých služby sú na najvyššej úrovni a nemusia zrovna zruinovať váš cestovateľský rozpočet pri ceste cez Atlantik. Podľa hodnotenia spoločnosti Skytrax, ktorá vykonáva prieskum medzi miliónmi cestujúcich, vzišli pre rok 2016 aj najlepšie letecké spoločnosti lietajúce cez Atlantik. A kto je teda najlepší?

Prvé miesto v tomto rebríčku obsadila nemecká letecká spoločnosť Lufthansa. Tá dosiahla v rámci celkového hodnotenie najlepšie skóre. Ohľad sa pritom berie na kvalitu služieb na palube aj mimo nej, kvality palubného personálu, pohodlia cestovania, kvalita sedenia, možnosti zábavy na palube a ďalších kritérií. Všetky tieto faktory totiž významne ovplyvňujú zážitok a pohodlie pri cestovaní na dlhé vzdialenosti.

TOP 10 najlepších leteckých spoločností pri ceste cez Atlantik

  1. Lufthansa
  2. Turkish Airlines
  3. Air France
  4. Swiss Int’l Air Lines
  5. British Airways
  6. KLM
  7. Air Canada
  8. Virgin Atlantic
  9. Delta Air Lines
  10. Aer Lingus

Pri ceste zo Slovenska môžete využiť na ceste cez Atlantik napríklad prestupné lety s Turkish Airlines s odletom z Košíc a prestupom na letisku v Istanbule. Pri ceste zo západného Slovenska je výhodné využiť linky z Viedne, na ktorých premávajú spoločnosti Lufthansa, Turkish Airlines, Air France, Swiss, British Airways a KLM.

Leteli ste už cez Atlantický oceán niektorou z týchto spoločností? Aké sú vaše skúsenosti s kvalitou služieb? Svoje postrehy nám môžete napísať do komentárov pod článkom.

Zdroj: Skytrax

Zdieľať

Pridajte komentár: