Wizz Air ohlásil 3 nové linky z Budapešti – v ponuke bude Island!

0

Nízkonákladová spoločnosť Wizz Air dnes ohlásila spustenie 3 nových liniek zo svojej základne v Budapešti. Konkrétne sa jedná o nové linky na Island (Reykjavik), Ibizu a do Liverpoolu.

Spojenie do Reykjaviku a Liverpoolu začne lietať od 27. marca a spojenie na Ibizu od 18. júna 2016.

Tešíme sa najmä novej linke na Island, ktorý je úžasnou turistickou destináciou s čarovnou čistou prírodou a ponúka množstvo zážitkov a možností na trávenie času. O túto linku bude určite záujem, keďže sa jedná o priame lety a taktiež Wizz Air dokáže vždy prekvapiť skvelými cenami. Aktuálna sa v ponuke nenachádza žiadne priame spojenie do Reykjavíku z okolitých letísk a pri ceste je potrebné minimálne 1 x prestupovať. Na Island sa bude lietať 2 x týždenne vždy v stredu a v nedeľu.

Linka do Liverpoolu bude obsluhovaná 2 x týždenne vždy v stredu a nedeľu. Liverpool je veľmi populárna turistická destinácia vďaka skupine The Beatles. Ak patríte medzi jej fanúšikov, návštevu tohto mesta by ste mali zaradiť do svojho cestovného itineráru.

Linka na obľúbenú dovolenkovú Ibizu bude obsluhovaná 1 x týždenne s odletmi vždy v sobotu počas letnej sezóny až do 17. septembra.

Cena spiatočných leteniek na Island sa aktuálne pohybuje od 149 € pre členov Wizz Discount Clubu. Ale je možné očakávať, že Wizz Air ponúkne v rámci propagácie nových spojení čoskoro nejakú zaujímavú ponuku.

Lacné letenky na nové linky si už môžete zakúpiť na stránke spoločnosti WizzAir.

Chcete ísť na Island, ale nemáte čas sledovať, kedy bude dobrá akcia na letenky? Využite našu prémiovú službu – Letenky na mieru alebo nás sledujte na Facebooku a o novinkách sa dozviete medzi prvými.

Zdroj: www.wizzair.com

Zdieľať

Pridajte komentár: