Košice sa dočkali novej leteckej linky do nemeckého Kolína nad Rýnom

0

Obyvatelia východného Slovenska sa dočkali tento rok už druhej novej linky od leteckej spoločnosti Wizz Air. Po minulotýždňovom predstavení nového spojenia z Košíc do Tel Avivu prichádza Wizz Air s novým dlho očakávaným spojením do Nemecka. Cieľovou destináciou bude letisko Kolín – Bonn. Letisko sa nachádza medzi týmito dvoma nemeckými mestami a pohodlne sa z neho do oboch dopravíte verejnou dopravou alebo taxíkom. Spustenie prevádzky je naplánované na 25. júna, kedy sa uskutoční prvý let.

Wizz Air bude na linke z Košíc do Kolína lietať 2x týždenne. Počas letného letového poriadku sa bude lietať vždy vo štvrtok a nedeľu a počas zimného letového poriadku v pondelok a piatok. Spoločnosť na novej trase z Košíc nasadí už tradične svoj ružovo biely Airbus A320. Odlet z Košíc je plánovaný na 6:00 ráno s príletom do Kolína o 8:00 a spiatočný let z Kolína do Košíc štartuje o 8:30 a do Košíc dorazí okolo 10:30.

Linka si nájde počas týždňa obľubu najmä medzi biznis klientelou, keďže v oboch mestách sa nachádzajú pobočky viacerých medzinárodných spoločností so zastúpením aj na Slovensku. Počas víkendov zas ocenia linku milovníci mestských poznávacích výletov. Kolín nad Rýnom ponúkne turistom bohaté historické, kultúrne a gastronomické vyžitie.

Čo môžete vidieť v Kolíne nad Rýnom

Ubytovanie v Kolíne nad Rýnom

Ak vás nová linka oslovila a už chystáte výlet do Kolína, môžete si rezervovať lacné ubytovanie prostredníctvom našej novej služby Premiumhotel.sk. K dispozícii máte na výber z ponuky hotelov, penziónov a ubytovacích zariadení všetkých úrovní, takže si určite vyberiete podľa svojho gusta.

Mapa Kolína nad Rýnom

Zdieľať

Pridajte komentár: