Top 10 – Na ktorých letiskách sa najlepšie nakupuje?

0

Patríte medzi ľudí, čo radi nakupujú? Pokiaľ si nákupy neodpustíte ani počas cestovania, alebo si len jednoducho chcete skrátiť čas čakania na lietadlo, prinášame vám rebríček 10 letísk s najlepšími nákupnými zónami na svete. A víťaz nie je vôbec ďaleko. Najlepšie sa vám bude nakupovať na letisku Londýn Heathrow.

Aj v roku 2016 zorganizovala spoločnosť Skytrax prieskum medzi miliónmi pasažierov, v ktorom sa ich pýtala na spokojnosť s viacerými oblasťami služieb a činností na 550 letiskách po celom svete. Jednou z oblastí, na ktorú sa prieskum zameriava je aj spokojnosť pasažierov so službami a možnosťami v nákupných zónach na letiskách. Určite ste si už všimli, že v poslednej dobe je trendom na letiskách robiť nákupné zóny čo najväčšie a niekedy priestor terminálu pripomína viac nákupné centrum, ako odletovú zónu letiska.

V každom prípade, nájdu sa aj letiská, kde sa podarilo skĺbiť zapracovanie nákupnej zóny, kvalitu poskytovaných služieb v predajniach a rozmanitosť ponúkaného tovaru a pasažieri v nich radi nakupujú a trávia čas, počas čakania na svoj let. Za letisko s najlepšou nákupnou zónou označili účastníci prieskumu Londýn Heathrow. A kde nakupujete najradšej vy? Napíšte nám svoje skúsenosti a postrehy v komentároch pod článkom.

Najlepšie nákupné zóny na letiskách pre rok 2016

  1. Londýn Heathrow
  2. Seoul Incheon
  3. Singapore Changi
  4. Hong Kong
  5. Doha Hamad
  6. Dubai
  7. Frankfurt
  8. Amsterdam Schiphol
  9. Paríž (CDG)
  10. Tokyo Narita

Zdroj: Skytrax

Zdieľať

Pridajte komentár: