Na palube lietadla Airbus A350 XWB Qatar Airways

0

Pozrite sa na palubu lietadla Airubus A350 prémiové leteckej spoločnosti Qatar Airways. Aj vďaka týmto novým lietadlám z produkcie Airbusu sa darí spoločnosti Qatar Airways poskytovať služby na najvyššej úrovni, o čom svedčí aj miesto v prvej desiatke najlepších leteckých spoločností na svete.

Lietadlo Airbus A350 XWB je vďaka inováciám v dizajne rýchlejšie a zároveň úspornejšie. Moderný interiér poskytuje pasažierom maximálny priestor a komfort. Na prvý pohľad zaujme široký trup lietadla a veľké panoramatické okná. Vďaka dynamickému LED osvetleniu, ktoré počas letu meni farebnosť podla fázy dňa a cieľovej destinácie a optimálnemu nastaveniu klimatizácie, je možné minimalizovať jetlag a pasažieri tak prilietajú do cieľa maximálne oddýchnutí a zrelaxovaní.

Prémiová biznis trieda

V roku 2015 získala  spoločnosti Qatar Airways ocenenie za najlepšie sedadlá v biznis triede. Sedadlá sú rozdelené v konfigurácii 1-2-1, vďaka čomu majú všetci pasažieri priamy prístup na svoje sedadlo. Okrem toho v biznis triede získate maximálny možný osobný priestor a veľa odkladacích priestorov pre vašu batožinu. K dispozícii je taktiež pripojenie WiFi a služby GSM.

Spoznajte Airbus A350 XWB spoločnosti Qatar Airways

3D prehliadka na palube Airbusu A350

Vyberte sa s nami na virtuálnu 3D prehliadku po kabíne Airbus A350 spoločnosti Qatar Airways.

Zdroj: Qatar Airways

Zdieľať

Pridajte komentár: