Od leta poletíme z Košíc do Varšavy až 9x týždenne

0

Poľská letecká spoločnosť oznámila, že na svojej pravidelnej linke z Košíc do Varšavy posilní hustotu spojení z aktuálnych 6 na 9 letov týždenne. K doterajším letom do Varšavy tak pribudnú lety v popoludňajších hodinách, vďaka ktorým budú môcť cestujúci využívať pohodlnejšie a rýchlejšie možnosti prestupu na prípojné lety do Európy alebo na diaľkové lety do USA.

Začiatok posilnenej prevádzky je plánovaný na 5.júna, pričom počas júna bude k dispozícii zatiaľ iba pondelkový spoj do Varšavy na Letisko Frederyka Chopina. Od júla postupne pridá LOT dodatočné lety z Košíc aj na štvrtok a sobotu.

Podľa štatistík až 75% pasažierov využívajúcich služby leteckej spoločnosti LOT prestupuje vo Varšave na prípojný spoj do západnej Európy, Škandinávie alebo Ruska. Po rozšírení spojení sa tak dá očakávať najmä nárast prestupných letov cez Atlantik, najmä do New Yorku, Toronta alebo na novej linke z Varšavy do Los Angeles a Newarku.

Na linke z Košíc do Varšavy sú nasadzované lietadlá Bombardier Q400, pričom na nové lety v popoludňajších hodinách budú obsluhované prúdovými lietadlami Embraer 170 alebo Embraer 175. Pasažieri si na letoch poľskej spoločnosti LOT môžu vybrať niektorú z 3 tried (LOT Busness Class, LOT Premium Economy Class a LOT Economy Class).

Letenky za výhodné ceny na posilnené spojenia sú už k dispozícii na webovej stránke spoločnosti LOT.

Zdroj: Letisko Košice

 

Zdieľať

Pridajte komentár: