Turkish Airlines zvyšujú frekvenciu letov z Košíc do Istanbulu

0

Letecká spoločnosť Turkish Airlines zvyšuje od 16. januára 2017 frekvenciu letov na pravidelnej linke z Košíc do Istanbulu. Namiesto aktuálnych 3 letov týždenne budú môcť cestujúci z Košíc a Istanbulu využiť spojenie až 4x týždenne. Okrem vyššej frekvencie letov sa zlepšia aj letové časy, vďaka ktorým bude možné efektívnejšie využiť prestupné možnosti na medzinárodnom letisku v Istanbule, odkiaľ Turkish Airlines lietajú do stoviek rôznych zaujímavých destinácií.

Lety v utorok a piatok budú odlietať z Košíc o 8:55 ráno a umožnia využiť prestupné možnosti prevažne na lety do Severnej Ameriky (New York, Washington, Miami a pod.). Lety v pondelok a nedeľu s odletom z Košíc o 20:45 zasa umožnia prestúpiť v Istanbule na lety na stredný a ďaleký východ a na ostrovy v Indickom oceáne.

Pre Letisko Košice bude posilnené spojenie aerolinky Turkish Airlines do Istanbulu predstavovať výrazné polepšenie a určite priláka nových pasažierov. Tých sa darí letisku získavať aj vďaka novej linke poľského národného dopravcu LOT do Varšavy.

Zdroj: Letisko Košice

Zdieľať

Pridajte komentár: