Pozrite sa na nový VIP terminál Letiska Bratislava

0

Letisko M.R.Štefánika v Bratislave sa môže pochváliť novými priestormi VIP terminálu (Terminálu všeobecného letectva). Tento terminál slúži najmä pre štátne delegácie, diplomatov prichádzajúcich na Slovensko (aktuálne najmä návštevami týkajúcimi sa nášho predsedníctva v Rade EÚ), klientov súkromných letov a posádok.

VIP terminál na Letisku Bratislava vznikol v priestoroch pôvodného príletového terminálu C. Do budúcnosti sa ráta s tým, že si doň budú môcť zaplatiť vstup aj cestujúci pravidelných charterových leto. VIP terminál je otvorený nepretržite 24 hodín denne. Návštevníkom poskytuje služby recepcie, občerstvenie vrátane alko a nealko nápojov. Zároveň umožňuje VIP klientom parkovať priamo pred terminálom. Samozrejmosťou je WiFI pripojenie. V priestoroch terminálu vybavíte všetky potrebné úkony pred odletom – pasovú, colnú a bezpečnostnú kontrolu.

Letisko Bratislava si za vstup do VIP terminálu účtuje 49 €. V cene získate neobmedzený pobyt vo VIP priestoroch, asistenciu pri vybovovacom procese, konzumáciu jedla a nápojov, pomoc s batožinou a ďalšie prémiové služby. Rekonštrukcia terminálu stála 300 000 € a trvala necelé 2 mesiace. Priestormi terminálu už prešli viaceré známe osobnosti – napríklad britskál premiérka Theresa Mayová, skupina Iron Maiden a ďalší.

Zdroj: BTS

Zdieľať

Pridajte komentár: