Od júna získavajú Košice letecké spojenie so svetom

0

Od 16. júna rozširuje Letisko Košice paletu letov o ponuku leteckej spoločnosti Turkish Airlines. Týmto dňom začína z Letiska Košice premávať priama letecká linka do tureckého Istanbulu. Spoločnosť Turkish Airlines patrí medzi najlepšie letecké spoločnosti na svete a zabezpečuje lety do takmer 300 destinácií na 6 kontinentoch.

Linka do Istanbulu bude premávať trikrát týždenne a to vždy v utorok, štvrtok a piatok. Na lety bude nasadené lietadlo Airbus A319, ktoré patrí medzi obľúbené stroje na krátke a stredne dlhé vzdialenosti.

Lietadlo bude odlietať z Istanbulu o 8:10 a prílet do Košíc bude o 9:10. Spiatočný let do Istanbulu bude odlietať o 10:05 a priletí o 13:05 miestneho času.

Letisku Košice sa darí postupne rozširovať ponuku partnerov a destinácií, do ktorých sa môžu cestujúci dostať priamymi alebo prestupnými letmi. Prednedávnom začala na letisko lietať poľská letecká spoločnosť LOT, ktorá významne rozšírila ponuku dostupných destinácií. K dispozícii sú aktuálne priame lety do významných prestupných hubov vo Viedni, Varšave a Istanbule. Obyvatelia Košíc a širokého okolia tak získavajú nové bohaté možnosti cestovania prakticky do celého sveta.

Zdroj: airportkosice.sk

Zdieľať Twitter Facebook Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr Email

Pridajte komentár: