Webová stránka Letiska Bratislava prešla redizajnom

0

Webová stránka letiska M.R.Štefánika v Bratislave prešla pred pár dňami modernizáciou. Redizajn webu priniesol nový moderný vzhľad. Čo sa týka obsahu stránky, ten zostáva naďalej orientovaný prevažne na informácie pre cestujúcu verejnosť.

Webovú stránku letiska nájdete na adrese www.bts.aero. Úvodná stránku tvorí hlavné menu, obsahujúce prehľadné členenie obsahu webu do základných kategórií, panel s informáciami o aktuálnych príletoch a odletoch, oblasť propagačných bannerov a podporné menu s odkazmi pre médiá a biznis klientelu.

Stránka pôsobí čistým a prehľadným dojmom a laický návštevník nebude mať problém zorientovať sa v publikovaných informáciách. Stránka je vytvorená v tzv. responzívnom dizajne, čo znamená, že sa prispôsobuje obrazovke zariadenia, na ktorom si ju práve prezeráte. Vďaka tomu dokáže poskytnúť prehľadné informácie na všetkých typoch zariadení (počítač, mobil, tablet).

Naša redakcia hodnotí redizajn webu letiska ako správny krok. Nová stránka ešte obsahuje niekoľko detských chýb, ktoré ale určite rýchlo opravia. Na spestrenie stránky by sme odporúčali autorom porozmýšľať nad pridaním základných turistických informácií o destináciách, do ktorých sa z letiska lieta (napr. čo vidieť v daných lokalitách, ako sa dostať z letiska v našej destinácii a pod.).

Zdroj: www.bts.aero

Zdieľať

Pridajte komentár: