Nová linka z Bratislavy do Tuzly s Wizz Air

0

Spoločnosť Wizz Air dnes ohlásila novú leteckú linku z Bratislavského letiska M.R.Štefánika do mesta Tuzla v Bosne a Hercegovine. Nové spojenie bude premávať 3x týždenne, vždy v pondelok, stredu a piatok. Začiatok prevádzky je plánovaný od letného letového poriadku a prvý let sa uskutoční 27.3.2017.

Tuzla nepatrí medzi vyhľadávané ciele turistov, preto sa dá predpokladať, že linka je určená prevažne cestujúcim smerujúcim z Bosny a Hercegoviny do Viedne . V každom prípade, pri priaznivých cenách leteniek môže byť aj výlet do Tuzly zaujímavým víkendovým spestrením cestovateľských plánov.

Od dnes si už môžete kúpiť aj letenky. Úvodné ceny začínajú na zaujímavých 15 € za jednu cestu. Spiatočná letenky do Tuzly Vás tak bude stáť príjemných 30 €.

Wizz Air je na bratislavskom letisku nováčikom a aktuálne prevádzkuje iba jednu linku do macedónskeho Skopje. Svoju ponuku tak rozširuje na druhé spojenie a to nám dáva nádej, že postupne začnú v ponuke pribúdať aj spojenia do ďalších a zaujímavejších destinácií.

Letecká spoločnosť Wizz Air je jednou z najrýchlejšie rastúcich nízkonákladoviek v strednej a východnej Európe. Aktuálne prevádzkuje lety z Bratislavy, Košíc a Popradu.

Čo môžete vidieť v Tuzle

Mapa Tuzly

Ak nechcete premeškať lacné letenky od spoločnosti Wizz Air, sledujte nás na Facebooku.

Zdroj: BTS

Zdieľať

Pridajte komentár: