Letisko Cagliari – Sardínia | CAG | Cagliari Elmas Airport

1

Letisko Cagliari sa nachádza na juhu talianskeho ostrova Sardínia. Leží pár minút jazdy od centra mesta Cagliari. Letisko má jednu pristávaciu dráhu s dĺžkou 2804 metrov. V okolí Cagliari sa nachádzajú obľúbené turistické destinácie, ktoré s obľubou navštevuje množstvo turistov. Ročne sa bránami letiska premielú viac ako 3 milióny pasažierov. Zo Slovenska premávajú do Cagliari počas letnej dovolenkovej sezóny charterové linky.

Základné informácie

IATA kód: CAG
Webová stránka: www.sogaer.it
E-mail / Online formulár: info@cagliariairport.it
Telefón: +39 070 211 211

Kontakt

Cagliari Elmas Airport
Via dei Trasvolatori
09030 Elmas CA
Italy

Prílety a odlety

Doprava na letisko a z letiska Cagliari

Doprava autobusom

Dopraviť sa z letiska Cagliari do centra môžete prostredníctvom autobusových liniek, ktorých zastávka sa nachádza v blízkosti Terminálu.

Doprava vlakom

Najrýchlejším spôsobom dopravy z letiska Cagliari do centra mesta Cagliari je využitie vlakovej dopravy. Vlaky premávajú každých 20 minút a cesta z letiska do centra trvá prbližne 7 minút. Cestovný lístok stojí 1,30 €.

Viac informácií o doprave vlakom a cestovný poriadok

Doprava taxíkom

Pre dopravu z letiska Cagliari môžete využiť aj služby taxi. Stanovisko taxíkov sa nachádza pred príletovým Terminálom. Cena za cestu do centra Cagliari sa pohybuje okolo 15-20 €. Viac informácií o taxislužbe

Doprava autom

Letisko Cagliari je pohodlne dostupné automobilom po miestnych komunikáciách. Automobil si môžete odparkovať na viacerých parkovacích plochách v okolí Terminálu. Pokiaľ prilietaet na ostrov Sardínia, automobil si môžete požičať v niektorej z požičovní áut, ktoré sa nachádzajú na letisku.

Parkovanie na letisku Cagliari

Pre krátkodobé a dlhodobé parkovanie na letisku Cagliari môžete využiť viaceré parkovacie plochy, ktoré sa nachádzajú v blízkosti terminálu. Parkovanie na letisku je spoplatnené.

Viac informácií a cena parkovného

Prenájom auta na letisku Cagliari

Na letisku pôsobí viacero požičovní áut renomovaných značiek. Prenájom auta si vybavíte v zastupiteľstvách autopožičovní vo vestibule príletovej haly. Prenajať si auto

Ubytovanie v okolí Cagliari

Mapa letiska Cagliari

Zdieľať

Jeden komentár

Pridajte komentár: