Letisko Monastir | MIR | Monastir Habib Bourguiba International Airport

0

Letisko Monastir je vstupnou bránou do obľúbených turistických rezortov v okolí rovnomenného tuniského mesta Monastir. Najmä počas letnej dovolenkovej sezóny jeho služby využívajú státisíce turistov. Letisko má jednu pristávaciu dráhu s dĺžkou 2903 metrov. Zo Slovenska premávajú do Monastiru počas leta viaceré charterové lety.

Základné informácie

IATA kód: MIR
Webová stránka: www.habibbourguibaairport.com
E-mail / Online formulár: mir.cr@tav.aero
Telefón: +21673103000

Kontakt

Monastir Habib Bourguiba International Airport
Skanes
Monastir
Tunisko

Prílety a odlety

Doprava na letisko a z letiska Monastir

Doprava autobusom

Pre dopravu z letiska Monastir môžete využiť autobusové linky, ktoré premávajú do viacerých lokalít v okolí letiska. K dispozícii sú spojenia do miest Monastir, Sousse, Hammamet, Tunis a Bizerte. Autobusy do Monastiru premávajú každú hodinu. Cesta do centra Monastiru by nemala trvať dlhšie ako 15 minút.

Pokiaľ prilietate do Monastiru v rámci zájazdu organizovaného cestovnou kanceláriou, po prílete vyhľadajte svojho delegáta. Ten vás nasmeruje k autobusu, prostredníctvom ktorého vás odvezú do hotelového rezortu.

Viac informácií o doprave autobusom

Doprava vlakom

Letisko Monastir má k dispozícii aj vlakové spojenie, prostredníctvom ktorého sa dopravíte do väčšiny veľkých miest v krajine. Vlakové nástupište sa nachádza v blízkosti letiskového terminálu.

Doprava taxíkom

Pre dopravu z letiska Monastir môžete využiť aj služby taxi. Stanovisko taxíkov sa nachádza pred budovou letiska. Viac informácií a orientačné ceny taxi

Doprava autom

Letisko Monastir je dostupné aj vlastným automobilom po miestnych komunikáciách. Samozrejmosťou je možnosť zapožičať si vozidlo v niektorej z autopožičovní.

Parkovanie na letisku Monastir

Pre krátkodobé a dlhodobé parkovanie na letisku Monastir môžete využiť viaceré parkovacie plochy, ktoré sa nachádzajú v blízkosti terminálu. Parkovanie na letisku je spoplatnené. Ceny parkovného na letisku Monastir

Prenájom auta na letisku Monastir

Na letisku pôsobí viacero požičovní áut renomovaných značiek. Prenájom auta si vybavíte v zastupiteľstvách autopožičovní vo vestibule príletovej haly.

Orientácia na letisku Monastir

Pre lepšiu orientáciu si môžete pozrieť prehľadnú mapu priestorov letiska.

Ubytovanie v okolí Monastiru

Mapa letiska Monastir

Zdieľať

Pridajte komentár: