Letisko Lamezia Terme | SUF | Lamezia Terme International Airport

0

Letisko Lamezia Terme je vstupnou bránou do obľúbenej talianskej dovolenkovej destinácie – Kalábrie. Nachádza sa na pobreží Talianska, len pár kilometrov od centra mestečka Lamezia Terme. Letisko má jednu pristávaciu dráhu s dĺžkou 3017 metrov. Jeho služby využíva ročne viac ako 2 milióny pasažierov, pričom prevažná väčšina cestujúcich sem smeruje počas letnej dovolenkovej sezóny. Zo Slovenska premávajú do Lamezia Terme počas letnej dovolenkovej sezóny priame charterové lety.

Základné informácie

IATA kód: SUF
Webová stránka: lameziaairport.it
E-mail / Online formulár: sacalspa@legalmail.it
Telefón: +39 0968 414385

Kontakt

Aeroporto Internazionale
88040 Lamezia Terme (CZ)

Prílety a odlety

Doprava na letisko a z letiska Lamezia Terme

Doprava autobusom

Pre dopravu z letiska Lamezia Terme môžete využiť autobusové linky. Pokiaľ na letisko prichádzate v rámci organizovaného zájazdu, v príletovej hale vyhľadajte delegáta vašej cestovnej kancelárie. Ten by vás mal naviesť do transferového autobusu, ktorý vás odvezie do hotelového rezortu.

Viac informácií o doprave

Doprava vlakom

Letisko Lamezia Terme nemá priame vlakové spojenie, môžete sa však odviezť taxíkom alebo autobusom na hlavnú vlakovú stanicu v Lamezia Terme a odtiaľ využiť vlakové spojenia naprieč celým regiónom.

Doprava taxíkom

Dopraviť sa do centra mesta z letiska môžete aj prostredníctvom taxislužieb. Stanovisko taxíkov sa nachádza pre terminálom príletov.

Doprava autom

Letisko Lamezia Terme je ľahko dostupné aj vlastným alebo požičaným automobilom. Ten môžete odparkovať na viacerých parkovacích plochách v okolí letiska.

Parkovanie na letisku Lamezia Terme

Pre krátkodobé a dlhodobé parkovanie na letisku Lamezia Terme môžete využiť viaceré parkovacie plochy, ktoré sa nachádzajú v blízkosti terminálu. Parkovanie na letisku je spoplatnené.

Viac informácií o parkovaní

Prenájom auta na letisku Lamezia Terme

Na letisku pôsobí viacero požičovní áut renomovaných značiek. Prenájom auta si vybavíte v zastupiteľstvách autopožičovní vo vestibule príletovej haly.

Orientácia na letisku Lamezia Terme

Pre lepšiu orientáciu si môžete pozrieť prehľadnú mapu priestorov letiska.

Ubytovanie v okolí Lamezia Terme

Mapa letiska Lamezia Terme

Zdieľať

Pridajte komentár: