Letisko Rotterdam Haag | RTM | Rotterdam The Hague Airport

0

Letisko Rotterdam Haag je tretie najväčšie letisko v Holandsku. Ako už jeho názov napovedá, slúži pre cestujúcich smerujúcich do Rotterdamu a zároveň aj pre ľudí smerujúcich do o niečo vzdialenejšieho mesta Haag. Jednu zo svojich hlavných základní tu má holandská nízkonákladová letecká spoločnosť Transavia, ktorá prevádzkuje lety napríklad aj do Viedne. Letisko má jednu pristávaciu dráhu a ročne obslúži približne 1,5 milióna pasažierov.

Základné informácie

IATA kód: RTM
Webová stránka: www.rotterdamthehagueairport.nl
Telefón: +31 (0)10 446 34 44
E-mail: info@rtha.com

Kontakt

Rotterdam Airportplein 60,
3045 AP Rotterdam,
Holandsko

Prílety a odlety

Doprava na letisko a z letiska Rotterdam

Doprava autobusom

Na Letisko Rotterdam Haag premávajú viaceré autobusové linky, ktoré Vás dopravia priamo do centra Rotterdamu alebo Haagu.

Doprava taxíkom

Pre dopravu z letiska môžete využiť aj služby taxislužieb. Stanovisko taxíkov sa nachádza priamo pred vchodom do terminálu letiska. Viac informácií o taxislužbe.

Doprava autom

Na letisko sa môžete dopraviť z Rotterdamu alebo Haago aj vlastným automobilom, ktorý si následne môžete odparkovať na viacerých parkovacích plochách v pešej dostupnosti terminálu.

Parkovanie na letisku Rotterdam

Krátkodobé aj dlhodobé parkovanie na Letisku Rotterdam Haag je možné na viacerých parkovacích plochách, ktoré sa nachádzajú neďaleko terminálu. Všetky parkovacie plochy sú v pešej dostupnosti hlavného terminálu.

Mapa a rezervácia parkovania

Prenájom auta na letisku Rotterdam

Na letisku pôsobí viacero požičovní áut renomovaných značiek. Prenájom auta si vybavíte v zastupiteľstvách autopožičovní vo vestibule príletovej haly.

Ubytovanie v okolí Rotterdamu

Mapa letiska Rotterdam

Zdroj titulná foto: Gilbert Sopakuwa / Rotterdam Airport; RTM. Zestienhoven / Flickr / CC

Zdieľať

Pridajte komentár: