Letisko Male International – Maledivy | MLE | Ibrahim Nasir International Airport Maldives

0

Letisko Male International sa nachádza v tropickom raji na Maledivách. Maldivy sú ostrovná republika, ktorá sa nachádza v Indickom oceáne a tvorí ju 19 koralových atolov s viac ako 1000 ostrovmi. Letisko Male International je vstupnou bránou pre turistov z celého sveta a je to jediné letisko v oblasti, na ktorom dokážu pristávať veľké dopravné lietadlá. Doprava na okolité ostrovy je potom realizovaná loďami alebo aerotaxíkmi.

Základné informácie

IATA kód: MLE
Webová stránka: www.macl.aero
E-mail: info@macl.aero

Kontakt

Maldives Airports Company Limited
Ibrahim Nasir International Airport
Hulhule 22000, Republic of Maldives

Prílety a odlety

Doprava na letisko a z letiska Male

Doprava loďou

Letisko Male International sa nachádza na samostatnom ostrove vedľa hlavného mesta Male, ktoré leží na jednom z najväčších ostrovov súostrovia Maledivy. Na dopravu do hlavného mesta Male môžete využiť prepravu vodnými taxíkmi. Cesta trvá zhruba 10 minút Služby vodných taxíkov a rýchlolodí môžete využiť taktiež na prepravu na okolité a vzdialenejšie ostrovy.

Doprava aerotaxíkom

Na prepravu do vzdialenejších atolov súostrovia Maledivy je vhodné využiť služby vzdušných taxíkov, ktoré vás bezpečne dopravia do vašej vytúženej dovolenkovej destinácie. Okrem rýchlosti prežijete jedinečný zážitok, keďže tieto aerotaxíky vzlietajú a odlietajú z vodnej hladiny.

Parkovanie na letisku Male

Letisko Male International leží na malom ostrove a okrem letiska sa tu nenachádzajú žiadne cesty pre súkromné autá a ani prístav pre trajekty. Jedinou možnosťou dopravy je využitie služieb vodných alebo vzdušných taxíkov.

Prenájom auta na letisku Male

Na letisku pôsobí viacero požičovní áut renomovaných značiek. Prenájom auta si vybavíte v zastupiteľstvách autopožičovní vo vestibule príletovej haly.

Ubytovanie v okolí Male

Mapa letiska Male

Zdroj titulná foto: Simon_sees / Male Seaplane Port / Flickr / CC

Zdieľať

Pridajte komentár: