Letisko Kolín – Bonn | CGN | Cologne Bonn Airport

0

Medzinárodné letisko Kolín – Bonn je 7. najväčším letiskom v Nemecku a obsluhuje región v okolí Kolína nad Rýnom a Bonnu, od ktorých je vzdialené približne v rovnakej vzdialenosti. Letisko má tri pristávacie dráhy a je rozdelené do dvoch budov Terminálov. Jeho služby ročne využíva viac ako 11 miliónov pasažierov. Je základňou pre letecké spoločnosti Eurowings a Germanwings. Od júna bude premávať na letisko Kolín Bonn zo Slovenska priama linka z Košíc, ktorú pripravuje letecká spoločnosť Wizz Air.

Základné informácie

IATA kód: CGN
Webová stránka: www.koeln-bonn-airport.de
E-mail / Online formulár: information@koeln-bonn-airport.de
Telefón: +49 22 0340 40 01/02

Kontakt

Flughafen Köln/Bonn
Kennedystraße
51147 Köln
Nemecko

Prílety a odlety

Doprava na letisko a z letiska Kolín – Bonn

Doprava autobusom

Pre dopravu z letiska Kolín Bonn môžete využiť autobusovú dopravu. Do Kolína nad Rýnom premáva autobusová linka č. 161, ktorá premáva zastavuje pre budovami oboch Terminálov. Do Bonnu premáva autobusová linka číslo SB 60.

Doprava vlakom

Letisko Kolín Bonn má priame vlakové spojenie vďaka vlakom Intercity-Express (ICE), pričom vlaková stanica sa nachádza priamo uprostred letiska.

Cestovný poriadok vlakov

Doprava taxíkom

Pre dopravu z letiska Kolín Bonn môžete využiť aj služby oficiálnej taxislužby. Stanovisko taxíkov sa nachádza pred východom z oboch Terminálov.

Viac informácií o taxi a orientačné ceny

Doprava autom

Letisko Kolín – Bonn má vynikajúcu polohu medzi mestami Kolín nad Rýnom a Bonn. Aj vďaka tomu má vynikajúco dostupnosť prostredníctvom automobilu po diaľnici A59. Po ceste sledujte smerové tabule s označením letiska (Flughafen).

Parkovanie na letisku Kolín – Bonn

Pre krátkodobé a dlhodobé parkovanie na letisku Kolín – Bonn môžete využiť viaceré parkovacie plochy, ktoré sa nachádzajú v blízkosti terminálu. Parkovanie na letisku je spoplatnené. K dispozícii je viac ako 12 500 parkovacích miest a parkoviská využívajú sofistikovaný informačný systém, ktorý vás navedie na voľné parkovacie miesto. Viac informácií o parkovaní

Parkovanie na letisko Kolín – Bonn si môžete rezervovať aj dopredu

Prenájom auta na letisku Kolín – Bonn

Na letisku pôsobí viacero požičovní áut renomovaných značiek. Prenájom auta si vybavíte v zastupiteľstvách autopožičovní vo vestibule príletovej haly.

Orientácia na letisku Kolín – Bonn

Pre lepšiu orientáciu si môžete pozrieť prehľadnú mapu priestorov letiska.

Ubytovanie v okolí Kolína – Bonnu

Mapa letiska Kolín – Bonn

Zdieľať

Pridajte komentár: