Letisko Djerba | DJE | Djerba–Zarzis International Airport

0

Letisko Djerba sa nachádza na tuniskom ostrove Djerba. Je vstupnou bránou pre dovolenkárov smerujúcich do tejto oblasti za oddychom, slnkom a plážami. Letisko Djerba je najviac využívané počas letnej dovolenkovej sezóny. Má jednu pristávaciu dráhu s dĺžkou 3220 metrov. Zo Slovenska premávajú na letisko Djerba počas letnej turistickej sezóny charterové lety.

Základné informácie

IATA kód: DJE
Webová stránka: —
E-mail / Online formulár: —
Telefón: + 216 75 650 233

Kontakt

Djerba Airport
4120 Djerba
TUNISIA

Prílety a odlety

Doprava na letisko a z letiska Djerba

Doprava autobusom

Dopraviť sa z letiska Djerba do okolitých turistických rezortov môžete prostredníctvom autobusových liniek, ktoré premávajú z letiska. Pokiaľ prilietate v rámci zájazdu organizovaného cestnovnou kanceláriou, do vašej cieľovej destinácie vás rozvezie zmluvná autobusová doprava. Po prílete na letisko vyhľadajte delegáta svojej cestovnej kancelárie.

Doprava vlakom

Letiska Djerba nemá žiadne vlakové spojenie.

Doprava taxíkom

Pre dopravu z letiska Djerba môžete využiť aj služby taxi. Stanovisko taxíkov sa nachádza pred príletovým Terminálom.

Doprava autom

Na letisko Djerba sa pohodlne dopravíte automobilom, ktorý môžete odparkovať na odstavných parkovacích plochách v okolí Terminálu.

Parkovanie na letisku Djerba

Pre krátkodobé a dlhodobé parkovanie na letisku Djerba môžete využiť viaceré parkovacie plochy, ktoré sa nachádzajú v blízkosti terminálu. Parkovanie na letisku je spoplatnené.

Djerba

Na letisku pôsobí viacero požičovní áut renomovaných značiek. Prenájom auta si vybavíte v zastupiteľstvách autopožičovní vo vestibule príletovej haly.

Ubytovanie v okolí Djerby

Mapa letiska Djerba

Zdieľať

Pridajte komentár: