Letisko Rimini | RMI | Federico Fellini International Airport

0

Medzinárodné letisko Federica Felliniho v Rimini sa nachádza 5 kilometrov juhovýchodne od centra mesta Rimini a 16 kilometrov od San Marína. Väčšina letov smerujúcich na letisko sú sezónne linky. Služby letiska využije počas roka zhruba 800 tisíc pasažierov. Pre lietadlá je k dispozícii pristávacia dráha s dĺžkou 2964 metrov. Zo Slovenska nepremáva na letisko Rimini žiadne pravidelné ani sezónne spojenie.

Základné informácie

IATA kód: RMI
Webová stránka: www.riminiairport.com
E-mail / Online formulár: info@riminiairport.com
Telefón: +39 0541 379800

Kontakt

Federico Fellini Internatinal Airport
Via Flaminia 409
47924 Miramare di Rimini
Italy

Prílety a odlety

Doprava na letisko a z letiska Rimini

Doprava autobusom

Z letiska Rimini premáva pravidelná autobusová linka č. 9. Tá vás dopraví do centra mesta, pričom počas cesty zastavuje na viacerých zastávkach. Cestovný poriadok linky č. 9.

Doprava vlakom

Letisko Rimini nemá priame vlakové spojenie. Môžete sa však dopraviť autobusom na hlavnú vlakovú stanicu v Rimini. Z nej premávajú vlaky, ktoré vás dopravia naprieč regiónom.

Doprava taxíkom

Pre dopravu z letiska Rimini môžete využiť aj služby taxi. Stanovisko taxíkov sa nachádza pred príletovým Terminálom. Viac informácií o taxislužbe

Doprava autom

Dopraviť sa na letisko Rimini môžete prostredníctvom automobilu. Pri ceste sledujte značenie smerujúce na letisko. Pre motoristov sú k dispozícii parkovacie plochy a možnosť požičať si automobil.

Parkovanie na letisku Rimini

Pre krátkodobé a dlhodobé parkovanie na letisku Rimini môžete využiť viaceré parkovacie plochy, ktoré sa nachádzajú v blízkosti terminálu. Parkovanie na letisku je spoplatnené. Viac informácií a rezervácia parkovania

Prenájom auta na letisku Rimini

Na letisku Rimini pôsobí viacero požičovní áut renomovaných značiek. Prenájom auta si vybavíte v zastupiteľstvách autopožičovní vo vestibule príletovej haly.

Ubytovanie v okolí Rimini

Mapa letiska Rimini

Zdieľať

Pridajte komentár: