Letisko Burgas | BOJ | Burgas Airport

0

Medzinárodné letisko Burgas sa nachádza 10 kilometrov juhovýchodne od mesta Burgas. Je to druhé najväčšie letisko v Bulharsku a je vstupnou bránou pre dovolenkárov počas letnej sezóny a taktiež dôležitým leteckým dopravným uzlom v Bulharsku. Má jednu pristávaciu dráhu o dĺžke 3 200 metrov. Na letisku sa môžete aktuálne tešiť na nový terminál, ktorý je v prevádzke len pár rokov. Zo Slovenska lietajú do Burgasu počas letnej sezóny viaceré charterové linky z Bratislavy, Košíc, Popradu a Sliača.

Základné informácie

IATA kód: BOJ
Webová stránka: www.bourgas-airport.com
Telefón: +359 56 870 248

Kontakt

Fraport Twin Star Airport Management AD
Varna Airport
9000 Varna
Bulgaria

Burgas Airport
8016 Burgas
Bulgaria

Prílety a odlety

Doprava na letisko a z letiska Burgas

Doprava autobusom

Na letisko Burgas premáva pravidelná autobusová linka. Zastávka sa nachádza pred odletovým terminálom. Autobusom č. 15 sa dostanete na hlavnú autobusovú stanicu v Burgase, odkiaľ sa môžete dostať ďalšími autobusovými spojeniami do neďalekých holetových rezortov. Cena lístka sa odvíja od prejdenej vzdialenosti.

Viac informácií o autobusovej doprave

Doprava taxíkom

Pre dopravu z letiska môžete využiť aj služby taxislužieb. Službu prevádzkuje spoločnosť Eko taxi. Stanovisko taxíkov sa nachádza priamo pred terminálom. www.ekotaxiburgas.com

Doprava autom

Letisko je dostupné aj vlastným automobilom. Nachádza sa 10 kilometrov juhovýchodne od Burgasu. Na letisku si môžete taktiež požičať automobil v jednej z viacerých požičovní áut. K dispozícii v okolí letiska Burgas sú taktiež bohaté možnosti pre krátkodobé a dlhodobé parkovanie.

Parkovanie na letisku Burgas

Parkovanie na letisku Burgas je možné na viacerých parkovacích plochách. Umožňujú krátkodobé aj dlhodobé parkovanie.

Viac informácií o parkovaní na letisku Burgas

Mapa parkovania

Prenájom auta na letisku Burgas

Na letisku pôsobí viacero požičovní áut renomovaných značiek. Prenájom auta si vybavíte v zastupiteľstvách autopožičovní vo vestibule príletovej haly.

Orientácia na letisku Burgas

Pre lepšiu predstavu o Letisku Burgas si môžete pozrieť propagačné video.

Ubytovanie v okolí Burgasu

Mapa letiska Burgas

Zdieľať

Pridajte komentár: