Letisko Neapol | NAP | Naples International Airport

0

Medzinárodné letisko Neapol  sa nachádza 6 kilometrov severovýchodne od centra talianskeho mesta Neapol. Pre potreby pasažierov slúžia 2 budovy terminálov. Služby letiska ročne využíva viac ako 6,5 milióna pasažierov. Pre lietadlá je k dispozícii pristávacia dráha s dĺžkou 2628 metrov. Zo Slovenska nepremáva na letisko Neapol žiadne priame spojenie. Môžete však využiť pravidelné linky spoločnosti easyJet z Viedne alebo WizzAir z Budapešti a Prahy.

Základné informácie

IATA kód: NAP
Webová stránka: www.aeroportodinapoli.it
E-mail / Online formulár: customer_service@gesac.it
Telefón: +39.081.7896259

Kontakt

Aeroporto di Capodichino
80144 Napoli
Italy

Prílety a odlety

Doprava na letisko a z letiska Neapol

Doprava autobusom

Dopraviť sa z letiska Neapol do centra mesta môžete prostredníctvom viacerých autobusových spoločností, ktoré prevádzkujú linky do mesta a širšieho okolia.

Viac informácií o autobusových linkách

Doprava vlakom

Letisko Neapol nemá žiadne vlakové spojenie. Môžete však využiť autobusové linky alebo taxislužbu.

Doprava taxíkom

Pre dopravu z letiska Neapol môžete využiť aj služby taxi. Stanovisko taxíkov sa nachádza pred príletovým Terminálom. Viac informácií o taxislužbe

Doprava autom

Dopraviť sa na letisko Neapol môžete aj prostredníctvom automobilu. Pre motoristov sú k dispozícii parkovacie plochy a možnosť požičať si automobil.

Parkovanie na letisku Neapol

Pre krátkodobé a dlhodobé parkovanie na letisku Neapol môžete využiť viaceré parkovacie plochy, ktoré sa nachádzajú v blízkosti terminálu. Parkovanie na letisku je spoplatnené. Viac informácií a rezervácia parkovania

Prenájom auta na letisku Neapol

Na letisku pôsobí viacero požičovní áut renomovaných značiek. Prenájom auta si vybavíte v zastupiteľstvách autopožičovní vo vestibule príletovej haly.

Orientácia na letisku Neapol

Pre lepšiu orientáciu si môžete pozrieť prehľadnú mapu priestorov letiska.

Ubytovanie v okolí Neapolu

Mapa letiska Neapol

Zdieľať

Pridajte komentár: